Altec Lansing breidt zijn assortiment speakersystemen uit met de VS4621, een 2.1 speaker-set die naast de pc en laptop ook geschikt is om aan te sluiten op cd-, dvd- en mp3-spelers. De naar beneden gerichte mid-range speakers leveren een zeer helder en vol geluid.

Het VS4621 2.1 systeem bestaat uit een subwoofer en twee luidsprekers die zijn voorzien van naar beneden gerichte mid-range speakers. Hierdoor weerkaatsen de geluidsgolven op de ondergrond, en wordt het geluid 360 graden verspreid, waardoor het veel voller klinkt en beter in balans is.

Het design van het systeem is bewust compact gehouden om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen. De subwoofer is speciaal voor deze set ontworpen en beschikt over een zijwaartse 6 1/2 inch long-throw woofer.

De slanke luidsprekers beschikken naast de 3 inch mid-range speaker over een 1 inch micro-driver om het volledige geluidsspectrum weer te geven. De lage (bass) en hoge (treble) tonen zijn naar wens bij te stellen.

De Altec Lansing VS4621 is per direct beschikbaar, zowel via online als traditionele retailers. De adviesprijs bedraagt 70 euro.