HP heeft woensdag de nieuwe HP G5000 consumenten-desktop geïntroduceerd. De HP G5000 is voorzien van een stijlvol modern ontwerp en biedt gebruikers verschillende functionaliteiten, uitvoerige software en krachtige processoren. Daarnaast introduceert HP betaalbare desktops voor de zakelijke markt: de HP Pro 3120, de HP Pro 3125 en de HP 500B.

Ruimte voor groei

De HP G5000 serie heeft een strak uiterlijk en is voorzien van krachtige processoren, harde schijven met een hoge opslagcapaciteit, multimedia-software en uitgebreide connectiviteit. Met de Super-Multi-DVD-drive kunnen gebruikers genieten van muziek en films in hoge kwaliteit digitaal geluid.

De HP G5000 desktops zijn aan de voorkant voorzien van een hoofdtelefoon- en microfoonuitgang. Dankzij het ontwerp van de microtoren kunnen gebruikers het systeem eenvoudig uitbreiden. De HP G5000 is ontworpen om energiezuinig te zijn.

Met HP Total Care kunnen consumenten zelf kiezen of ze hun gebruikte laptop willen inruilen, upgraden, laten recyclen of doneren aan een goed doel. De HP G5000 is in Nederland vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 450 euro.

Betaalbare desktops voor de zakelijke markt

De HP Pro 3120 maakt gebruik van Intel Core-technologie en Intel GMA-graphics. De HP Pro 3125 is voorzien van de nieuwste AMD Phenom-processoren en AMD Cool’n Quiet-technologie die bijdraagt aan de vermindering van energieverbruik en de verlaging van de temperatuur van de processor.

De HP Pro 3120 en de HP Pro 3125 zijn voorzien van een nieuw industrieel design met een glossy zwart en grijs patroon. De HP Pro 3120 en de HP Pro 3125 zijn verkrijgbaar vanaf eind juni voor een adviesprijs van 350 euro.

Tot slot biedt de HP 500B gebruikers de mogelijkheid tot uitbreiding tegen een aantrekkelijke prijs. Het model combineert 4GB geheugen en de functionaliteit van Windows 7 met de nieuwste Intel-technologie voor optimale prestaties. De HP 500B Microtower-pc is in Nederland verkrijgbaar vanaf eind juni voor een adviesprijs vanaf 300 euro.