Vogel’s heeft woensdag een docking station voor de PlayStation 3 aangekonidgd. De TwistDock breidt uit, laadt op en integreert met de Sony Playstation 3 waarbij de kabels netjes weggewerkt zijn. Dit docking systeem is zowel voor de Original als de Slim variant van de spelcomputer geschikt.

Met de TwistDock zijn de controllers altijd klaar voor actie, zelfs als de spelcomputer uitgeschakeld is, worden ze opgeladen. Via een ingenieus draaisysteem kan er gemakkelijk aan de achterkant van de TwistDock twee controllers geplaatst worden. Hierdoor zijn de controllers letterlijk in een handomdraai altijd opgeladen binnen bereik.

Uitbreiden
De TwistDock is uit te breiden met twee extra accessoires. De TwistDock CableSet en de TwistDock USB HUB. De TwistDock CableSet voorziet de TwistDock van een set hoogwaardige kabels die zo ontworpen zijn dat zij perfect aansluiten bij het design.

Met de TwistDock geïntegreerde USB HUB wordt de TwistDock voorzien van vier extra geïntegreerde usb-poorten die naast een oplaadfunctie een datafunctie hebben. Aan deze hub kan een extra harde schijf of andere accessoires worden gekoppeld.

Beschikbaarheid
De TwistDock is vanaf 1 juli leverbaar via de exclusieve introductiepartners Dixons en Dynabyte voor een introductieprijs van 80 euro. De TwistDock is al online te reserveren.