Sony Ericsson heeft donderdag aangekondigd dat de nieuwe naam voor de accessoiresportfolio Extras zal zijn. Onder deze nieuwe naam kondigt Sony Ericsson ook twee nieuwe Bluetooth Headsets aan, de VH110 en de VH410.

Door de verdeling in de vier overzichtelijke categorieën Talk, Play, Listen en Go, is het voor de consument meteen duidelijk hoe ze een nieuwe ervaring kunnen toevoegen aan hun telefoon met de nieuwe Sony Ercsson Extras. Doordat ze de gebruiker heldere informatie verschaffen, kan deze in de winkel beter de juiste keuze maken.

De Bluetooth Headset VH410 is voorzien van ruisonderdrukking. Hij kan tegelijk aangesloten worden op twee mobiele telefoons om zo heen en weer te kunnen schakelen tussen twee oproepen. De Bluetooth Headset VH410 kost 20 euro.

Met de Bluetooth Headset VH110 kan het gesprek ook onderweg voortgezet worden. Hij heeft de keuze uit drie oortjes en daarbij tien uur praatplezier. De Bluetooth Headset VH110 kost 30 euro. De Bluetooth Headset VH410 en Bluetooth Headset VH110 van Sony Ericsson zijn vanaf augustus 2010 in de winkel verkrijgbaar.