Alcatel heeft een gloednieuwe mobiele telefoon gelanceerd. De OT-505 beschikt over een geïntegreerde camera, mms, mp3-speler en fm-radio. De OT-505 is beschikbaar in de kleur Cherry Red. Het toestel is ultracompact, weegt slechts 69 gram en heeft een Soft Touch achterkant.

One Touch SHARE
De vga- camera heeft een resolutie van 128 bij 160 pixels. Het intuïtieve menu, gebaseerd op Alcatel's One Touch SHARE technologie, zorgt ervoor dat foto's met slechts één klik per mms of bluetooth gedeeld kunnen worden. Met hetzelfde gemak kan de foto als achtergrondafbeelding gebruikt worden of toegewezen worden aan contactpersonen.

Compleet met muziek
De sneltoets aan de zijkant van de OT-505 geeft direct toegang tot de muziekfuncties van het toestel. De microSD-geheugenkaart is in staat om zo'n 1.000 tracks op te slaan. Voor nog meer keuze kunnen tot 40 fm-radiostations handmatig worden ingesteld.

Dit mobieltje heeft een accuduur van 7 uur spreektijd en 9,5 uur afspeeltijd. De OT-505 van Alcatel zal in een T-Mobile pre-paid pakket vanaf 1 juni in de Ortel-winkels liggen. Deze mobiele telefoon heeft een advies-verkoopprijs van 30 euro.