De Packard Bell imedia desktops zijn bedoeld voor consumenten die op zoek zijn naar hoge prestaties zonder afstand te doen van design. Deze imedia desktops zijn uitgerust met de AMD PhenomT X6 of de AMD PhenomT X4 processor.

De computers laten de gebruiker genieten van hd-entertainment. Met de VISION Technologie van AMD, zijn de Packard Bell imedia desktops uitermate geschikt voor het creëren, bewerken, renderen en overdragen van hd-video.

Avant-garde design
De Packard Bell imedia combineert een stijlvol glanzend zwart chassis met matte accenten en zachte rondingen benadrukt door een stralende blauwe aan/uit-knop. Het chassis is 60 procent kleiner dan een standaard desktop chassis.

Een handig opslagvak aan de bovenkant van de toren laat gebruikers externe apparaten zoals mp3-spelers, digitale camera's inpluggen en er persoonlijke items op aansluiten die veilig naast de twee van de zes aansluitpoorten geplaatst kunnen worden.

Volledig uitgerust
De Packard Bell imedia biedt tot 2 TB opslagruimte en is beschikbaar met een optioneel blu-raycombostation. Hij is voorzien van zes usb-poorten, een vga-uitgang en een multi-geheugenkaartlezer.

Er is de keus uit een ATI RadeonT HD 5570 graphics of een NVIDIA GeForce graphics (tot de NVIDIA GeForce GT330 met 2GB videogeheugen), die beide Microsoft DirectX 10 en High Definition 7.1 surround sound met een spdif-connector ondersteunen. Een optionele dvbt tv tuner met afstandsbediening en wifi zijn ook beschikbaar.

Verzameling software
De Packard Bell softwarecollectie omvat Norton Internet SecurityT, de volledige versie Adobe Photoshop Elements 8, Nero 9 Essentials en Microsoft Works 9. Verder wordt ook een collectie online software en services van Metaboli en Wild Tangent aangeboden om de beste games naar e-bayT en Skype te downloaden.

De Packard Bell imedia met de nieuwste AMD processors is al sinds 12 mei beschikbaar in de Europese winkels. De adviesprijs van deze desktops begint vanaf 700 euro.