Toshiba ververst zijn Satellite Pro-reeks

Toshiba komt met nieuwe laptopmodellen uit de Satellite Pro-reeks, de L630 en L650, gericht op zakelijke toepassingen voor kleine bedrijven en zzp’ers. Daarnaast bieden deze modellen de nodige multimediavoorzieningen, niet alleen voor zakelijk gebruik, maar ook voor entertainment tijdens de pauze of thuis.

Ten opzichte van vergelijkbare laptops voor de consument bieden de L630 en L650 enkele specifieke wijzigingen en extra’s voor zakelijk gebruik, waaronder Gigabit Ethernet (L650) voor snel netwerken en Windows 7 Professional als besturingssysteem. Sommige Satellite Pro L650-modellen zullen ook beschikbaar komen met een ontspiegeld scherm, voor een hoge beeldkwaliteit onafhankelijk van omgevingslicht.

Beide modellen kunnen naar keuze worden voorzien van Dolby Advanced Audio, een hdmi-uitgang voor aansluiting op een tv en de Toshiba Media Coltroller voor eenvoudig streamen van muziek en video. Alle Satellite Pro laptops hebben hetzelfde tijdloze zwarte ontwerp. De behuizing heeft een textuur die zorgt voor een robuust oppervlak dat ongevoelig is voor vingerafdrukken.

De Toshiba Satellite Pro L630 en L650 zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De adviesprijzen bedragen 850 euro voor de Satellite Pro L630 en 750 euro voor de Satellite Pro L650, exclusief BTW.

Tip de redactie