De Poseidon is een terrasverwarmer van twee meter met dvd-speler. Deze terrasheater is daardoor ideaal voor binnen en buiten gebruik, zoals in tuinen, serres, balkons, veranda's, garages en rookruimtes. Hij is zowel geschikt voor privé- als zakelijk gebruik.

Poseidons gepatenteerde carbon fibre verwarmingselementen verminderen de gebruikskosten aanzienlijk en verminderen de uitstoot van koolmonoxide met 50 procent vergeleken met gasheaters.

Multimediaspeler
De Poseidon is uitgerust met een dvd-speler en een lcd-scherm. De IPX5 is een weerbestendige mediaspeler. De ingebouwde usb-poort maakt het mogelijk om muziek en beeld van een usb-stick af te spelen. En dankzij de 3,5 millimeter hoofdtelefooningang is het ook mogelijk om mp3-spelers en iPods aan te sluiten.

PIR infrarood sensor
Een zogenoemde PIR economy stand maakt het mogelijk dat de Poseidon automatisch aan en uit gaat afhankelijk van de activiteit naast de heater. Wanneer hij aanstaat houdt de monitor de beweging van mensen in de gaten tot een afstand van vier meter.

Wanneer het na vier minuten geen beweging constateert gaat deze automatisch uit. Wanneer er daarna weer beweging wordt geconstateerd, gaat de heater weer aan in de originele stand. Dit zorgt ook voor een minimaal stroomverbruik. Dit maakt de Poseidon de meest efficiënte en milieuvriendelijke heater ter wereld. De Poseidon kost 725 euro.