Dat goudsmid Goldstriker het liefst Apples iPhone in het goud steekt, is inmiddels geen geheim meer. Met de iPhone 3GS Chameleon Gold maakt de Britse goudclub het wel erg bont: hiermee kan men zijn iPhone iedere dag in een ander gouden jasje steken.

De gouden ingrepen van Goldstriker zijn doorgaans vrij simpel (al worden ze er niet goedkoper van): de goudsmid neemt een gadget, dompelt deze onder in goud, plakt er een paar diamanten op en zet het hebbedingetje vervolgens voor een exorbitante prijs in de virtuele etalage.

De iPhone heeft er herhaaldelijk aan moeten geloven, maar met de Chameleon Gold is het een net iets ander verhaal. In dit geval heeft Goldstriker drie verschillende gouden behuizingen vervaardigd voor de iPhone 3GS, die men zelf kan verwisselen.

Zo kan men iedere ochtend kiezen of uit een 20-karaats witgouden iPhone, eentje met een 18-karaats rozegouden behuizing of een Apple-mobieltje met een 18-karaats geelgouden jasje. De keuzevrijheid komt met een prijs: de iPhone 3GS Chameleon Gold – die standaard zijn gelen jasje aanheeft – kost 2866 euro. Voor die prijs krijgt men een 32GB-versie, die ontsloten is voor ieder mobiel netwerk.

Nieuwsbericht over de iPhone 3GS Chameleon Gold van Goldstriker, een iPhone die met drie verschillende gouden jasjes wordt geleverd.