Tegenwoordig worden apparaten almaar kleiner en kleiner. Deze nieuwe norm lijkt voorlopig niet te stoppen, dus waarom zou daar geen portable papierversnipperaar bij gevoegd kunnen worden?

De Yuento Hand Shredder is zo’n portable papierversnipperaar. En niet alleen dankzij zijn draagbaarheid kan hij overal en altijd papier versnipperen, maar ook vanwege het feit dat hij geen stroom behoeft.

Aan de rechterkant zit namelijk een kleine zwengel waaraan gedraaid moet worden om belangrijke documenten te kunnen vernietigen. Helaas kan er maar een A4’tje per keer vermalen worden.

Het nadeel daarvan is uiteraard dat als er veel A4’tjes moeten worden versnipperd er behoorlijk wat tijd en energie (letterlijk) ingestoken moet worden. Onderin deze portable papierversnipperaar zit een klein uitneembaar bakje om de papiersnippers op te ruimen.

De Yuento Hand Shredder kost bijna 50 euro. De papierversnipperaar is verkrijgbaar in de kleuren wit, geel, roze, blauw of grijs. Het is bijna vanzelfsprekend dat zo’n opmerkelijk apparaat te bestellen is via GeekStuff4U.com.