Lenovo heeft een nieuwe alles-in-een nettop aangekondigd. Deze nettop zal bekend komen te staan onder de naam C200, wat enige verwarring kan opleveren, aangezien Lenovo al een laptop op de markt heeft met dezelfde naam.

Deze nettop is uitgerust met een dual-core Atom D510 processor en een NVIDIA Ion grafische processor. Hij heeft 256MB aan videogeheugen en zijn besturingssysteem is Windows 7.

De C200 heeft een beeldscherm van 18,5 inch. Optioneel kan daar nog een touchscreen van gemaakt worden. Hij heeft een DDR2-ramgeheugen van 4GB en een opslagruimte van 500GB.

En verder heeft deze nettop een paar usb-poorten, een 6-in-1-geheugenkaartlezer, geïntegreerde stereospeakers, een geïntegreerde webcam en de beschikking over wifi en een draadloze bluetooth-toetsenbord en -muis.

De C200 is in staat om dvd’s af te spelen en niet al te zware games te draaien. Zijn standaard is makkelijk te verstellen, tot maximaal 25 graden. Over de prijs en beschikbaarheid van Lenovo’s C200 nettop is nog niets bekend.