Sony heeft maandag een nieuwe wekkerradio geïntroduceerd. De ICF-C717PJ is een bijzondere wekkerradio, aangezien hij voorzien is van een projector die de tijd op een muur kan projecteren.

De projector op deze wekkerradio kan in verschillende standen gezet worden, afhankelijk van waar de gebruiker de tijd wil zien. Het is zelfs mogelijk om de tijd op het plafond te projecteren.

De ICF-C717PJ heeft een ingebouwde thermometer en vijf verschillende natuurgeluiden, denk aan de onderwaterwereld, de golven, de regen of fluitende vogels, om de gebruiker te helpen ontspannen voor het slapengaan.

De wekker is in staat om am- of fm-radio te laten horen. Tevens kan hij simpelweg rinkelen of muziek laten horen van een iPod of andere mediaspeler. Het lcd-beeldscherm kan vier verschillende standen van helderheid weergeven. En de aanwezige batterij zorgt ervoor dat de wekker altijd afgaat, ook als er een stroomstoring is geweest.

De ICF-C717PJ van Sony zal vanaf april verkrijgbaar moeten zijn in Europa. Wat deze wekkerradio met projector moet gaan kosten is nog niet bekend gemaakt.