Mobiado staat bekend voor het produceren van luxe mobiele telefoons voor de rijken der aarde. Hun nieuwste onbetaalbare mobieltje is de Classic 712GCB.

De Classic 712GCB wordt door Mobiado aangeprezen als een expressie van mechanische perfectie met esthetische details en de integriteit van consistent vakmanschap. Wie de lijst met specificaties doorneemt zal al snel tot de conclusie kunnen komen dat dit mobiele toestel veel wegheeft van de Classic 712ZAF.

De Classic 712GCB is een rechthoekig mobieltje met een qvga-beeldscherm van 2,2 inch. Hij is uitgerust met een 3G-verbinding, gps-ondersteuning, een webbrowser, een mp3-speler en een 5-megapixel camera.

Het toestel zelf is vervaardigd uit roestvrij staal. Het vleugje luxe zit hem vooral in de grote, saffieren platen en het 24-karaats goud. Zelfs de knoppen zijn gemaakt van saffieren kristallen met handgeschilderd goud. Wat de Classic 712GCB van Mobiado moet gaan kosten is nog niet bekend. Goedkoop zal deze mobiele telefoon vanzelfsprekend niet zijn.