Coby heeft onlangs drie nieuwe camcorders gelanceerd. De CAM4505, de CAM3001 en de CAM5001 zijn een uitbreiding op de reeds bestaande Snapp-lijn van Coby.

Elk model is net even iets beter en heeft net even iets meer specificaties dan hun voorgangers uit de Snapp-lijn. Desalniettemin gaat het hier nog steeds om zeer betaalbare camcorders.

De CAM5001 heeft een beeldscherm van 2 inch, 5 megapixel en 4 x digitale zoom. Hij heeft een geheugen van 128MB dat verder uitgebreid kan worden met een geheugenkaart tot aan 16GB. En verder heeft hij een ingebouwde hdmi-verbinding en 720p aan video-resolutie. Deze camcorder kost bijna 60 euro.

De andere twee modellen hebben een kleiner beeldscherm, geen hd-resolutie en minder geheugen aan boord. Daardoor zijn beide camcorders uiteraard ook goedkoper. De CAM3001 kost iets meer dan 20 euro en de CAM4505 kost iets meer dan 35 euro.

Vooralsnog zijn de drie Snapp-camcorders van Coby nog niet verkrijgbaar. Verwacht wordt dat ze ergens deze maand in de winkels moeten liggen. De camcorders zijn evengoed reeds te bestellen op Amazon.com.