Onda heeft een nieuwe portable mediaspeler gepresenteerd. De Vi20 is de eerste portable mediaspeler in wat de Vi-serie van Onda moet gaan worden.

De Vi20 heeft een touchscreen van 5 inch met een resolutie van 800 bij 480 pixels. Hij is in staat om 720p video's af te spelen. Deze portable mediaspeler kan overweg met praktisch alle denkbare formaten, zoals rm/rmvb, mpeg, avi, mkv, H.264, mov, flv, mpg, vob, mpe, dat, mp3, wma, ape en flac.

Deze portable mediaspeler kan niet alleen muziek en video's afspelen; hij heeft ook een fm-radio en hij kan ook dienst doen als een e-reader, dankzij het aanwezige txt-formaat. Het is nog niet bekend hoeveel opslagruimte de Vi20 heeft. Al is het zeer aannemelijk dat de opslagruimte zo'n 8GB zal zijn. In ieder geval is wel bekend dat hij een usb-poort heeft en een microSD-geheugenkaartslot die het geheugen uit kan breiden met 32GB.

Wanneer de Vi20 van Onda verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Het lijkt er hoe dan ook op dat het niet al te lang meer zal duren. Evengoed is het tot dusver nog steeds onduidelijk wat deze portable mediaspeler moet gaan kosten.