Het nemen van een bad is niet alleen om schoon te worden, maar is zeker ook een ontspannende bezigheid. Om deze ervaring nog relaxter te maken heeft Idea Label nu een mp3-speler ontworpen die meegenomen kan worden in bad.

De Music Planet is een draagbare mp3-speler in de vorm van een bal die in het water blijft drijven. Zijn afmetingen zijn 165 bij 160 bij 165 millimeter. Vanzelfsprekend is deze mp3-speler waterdicht. Hij kan zelfs tot 30 minuten in een diepte van 1 meter worden ondergedompeld zonder dat hij er last van ondervindt.

De Music Planet is voorzien van een fm-radio, een wekker en stereospeakers. Hij ondersteunt SD/SDHC-geheugenkaarten met een opslagruimte tot aan 32GB. Ook heeft hij een usb-poort. De zes aa-batterijen leveren 13 uur stroom als er geluisterd wordt via de SD-geheugenkaart, 9 uur als er via de usb geluisterd wordt en 28 uur als er gewoon naar de radio geluisterd wordt.

De Music Planet van Idea Label kost bijna 90 euro. Momenteel is deze drijvende mp3-speler alleen verkrijgbaar in Japan. Het is niet bekend of er ook plannen zijn om hem elders in de wereld te gaan verkopen.