Creative komt met World of Warcraft-headsets

World of Warcraft (WoW) is al heel wat jaartjes op de markt, maar Creative vindt het blijkbaar nog niet te laat om een headset uit te brengen die gericht is op spelers van de populairste online game aller tijden. En dus komt de audiofabrikant in maart met ineens twee WoW-gameheadsets.

Creative heeft de headsets uitgerust met de nodige verwijzingen naar de kleurrijke fantasiewereld van het online rollenspel. Zo is de buitenkant van de oorschelpen voorzien van lenzen met typische WoW-logo’s. Creative hoopt een beetje bij te verdienen door lenzen met verschillende logo’s apart aan te bieden. Deze lenzen worden verlicht door ledlampen, waarvan men zelf de kleur kan instellen.

Ook zijn de headsets voorzien van rune-achtige lettertekens die WoW-adepten bekend zullen voorkomen. Creative belooft een geweldige geluidservaring en uitstekende communicatiekwaliteit, dankzij een ‘professionele’ microfoon die men bovendien kan loskoppelen.

Het grote verschil tussen beide headsets is de draad: de Sound Blaster World of Warcraft Headset heeft er wel één, de Sound Blaster World of Warcraft Wireless Headset niet. Dit verschil ziet men terug in de prijzen: kost de bekabelde versie 120 euro, voor de draadloze uitvoering betaalt men 40 euro extra. De twee headsets zijn inmiddels vooruit te bestellen op Creatives website. Vanaf 12 maart zijn ze daadwerkelijk verkrijgbaar.

Tip de redactie