LG maakt mierzoet mobieltje

LG heeft een mierzoet mobieltje klaarliggen om thuisland Korea mee te veroveren. De elektronicafabrikant brengt er komend weekend de Lollipop 2 uit.

Zoals de naam van het mobieltje al aangeeft, is het de opvolger van een eerder uitgebrachte serie Lollipop-telefoons. Was de eerste lichting Lollipops al een mengeling van mierzoete kleuren en aandoenlijke led-animaties op de behuizing, de Lollipop 2 gaat nog een stukje verder.

De zuurstokkleuren zijn nu niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant van het openklappende mobieltje te vinden. Ook is het aantal ledjes onder de bovenklep verhoogd naar 220 stuks. Gebruikers – als het aan LG ligt zijn dat voornamelijk kinderen en vrouwen – kunnen er zelf animaties mee ‘tekenen’. Ze kunnen verschillende animaties maken en die koppelen aan bepaalde gebeurtenissen, zodat de telefoon aan de buitenkant verschillende beelden laat zien als er een sms of een gesprek binnenkomt.

Om het buitensporig vrolijke karakter van de mobieltjes te onderstrepen, biedt de Lollipop 2 vijf verschillende, veel te schattige thema’s voor de menu’s. Ook een tv-ontvanger, camera en gps-functie ontbreken niet. Het lijkt er niet op dat LG deze uiterst Aziatische modellen ook elders in de wereld uitbrengt. Mensen met een mierzoet karakter kunnen echter vanaf komend weekend in Korea terecht om hun telefoonbeleving op te vrolijken.

Tip de redactie