Dog-e-Minder voor bezorgde bazen

Heeft de hond wel genoeg te eten gehad? Wanneer is hij ook weer voor het laatst uitgelaten? De Dog-e-Minder moet bezorgde bazen geruststellen.

Deze elektronische hanger mag aan de halsband van de trouwe viervoeter, en vervult een driedubbelrol om het blaffende beestje gezond, vrolijk en thuis te houden. Zo houdt het apparaatje bij, wanneer de hond voor het laatst te eten heeft gehad, wanneer hij voor het laatst is uitgelaten en hoe lang het geleden is dat hij zijn medicijnen heeft geslikt.

Ook moet de Dog-e-Minder helpen de hond op de juiste plek te houden. Is hij er tussenuit geglipt, dan kunnen eerlijke vinders het baasje bereiken via het telefoonnummer dat op de hanger is af te lezen, vlak onder de naam van het dier.

Daarmee lijkt de Dog-e-Minder een ideaal hulpmiddel voor vergeetachtige baasjes. Helaas doet het apparaatje lang niet alles volautomatisch. Zo zal de hondeigenaar zelf een knop moeten indrukken, om aan te geven dat hij de hond heeft gevoerd of uitgelaten. Maar voor een prijs van 20 dollar mag men ook niet te veel verwachten. Nederlandse baasjes zullen nog wel wat geduld moeten opbrengen, want de Dog-e-Minder is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de VS.

Tip de redactie