De meeste gezinnen hebben meestal meer dan één mobiele telefoon. Met als gevolg dat er ook meerdere opladers in huis rondslingeren. Wie van de wirwar aan kabels af wil, zal blij zijn met de One For All Universal Multi-Charger.

Deze universele oplader kan drie apparaten tegelijk opladen, zonder dat er nog eens gebruik gemaakt hoeft te maken van extra adapters. Hij is voorzien van een hoop verwisselbare tips voor bijvoorbeeld de iPod, iPhone, Nokia, Sony Ericsson, mini-usb, LG, en Samsung.

De oplader heeft een led-indicator die aangeeft hoe het met het opladen van de bewuste apparaten ervoor staat. Zodra de led-verlichting dooft is het apparaat weer helemaal opgeladen.

De zogeheten turbo-charge-technologie die gebruikt wordt, zorgt voor een kortere oplaadtijd, waardoor er dus minder stroom verbruikt wordt. Zo wordt er beweert dat een Nokia 5200 in slechts twee uur volledig opgeladen kan worden, als er tenminste geen andere apparaten in de oplader zitten.

De One For All Universal Multi-Charger kost bijna 70 euro. Deze universele oplader is inmiddels verkrijgbaar in Engeland. Of en wanneer hij in andere landen beschikbaar zal zijn is niet bekend.