Mobiado is een bekend bedrijf bij consumenten die van bijzonder stijlvolle mobiele telefoons houden. Het ziet ernaar uit dat zij ook dit jaar weer hun hart kunnen ophalen, aangezien het Canadese bedrijf vast van plan lijkt om door te gaan met het produceren van smaakvolle mobieltjes.

Mobiado heeft dan ook zojuist hun Classic 712ZAF aangekondigd. Deze mobiele telefoon is wederom een luxepaard. Hij is gemaakt uit aluminium, roestvrij staal, een saffieren kristal en een keramieken omhulsel.

Dit mobieltje heeft een qvga-display van 2,2 inch. Hij is uitgerust met een quad-band GSM/EDGE (850/900/1800/1900) en een tri-band WCDMA (900/1900/2100). Hij is voorzien van twee microfoons om zo het omgevingsgeluid beter te kunnen onderdrukken.

En verder heeft deze mobiele telefoon een 5-megapixel camera met een led-flitser. Als extra aardigheidje is het mogelijk om inkomende telefoontjes direct uit te zetten door te dubbelklikken op dit toestel.

De Classic 712ZAF van Mobiado zal verkrijgbaar zijn in zes verschillende kleuren, te weten: zwart, zwart satijn, zilver, grijs, blauw en rood. Over de prijs van deze mobiele telefoon is nog niets bekends, maar er mag gevoeglijk vanuit gegaan worden dat hij niet goedkoop zal zijn.