Mad Catz werd lange tijd toch geassocieerd met goedkope game-accessoires waar niemand echt op zat te wachten. Sinds het bedrijf echter is overgenomen door Saitek is hun koers 180 graden gedraaid.

Zo heeft Mad Catz nu bijvoorbeeld een litetouch-toetsenbord gelanceerd onder de naam Eclipse die zeker de moeite waard is. Dit slanke toetsenbord zal nauwelijks storend zijn in het interieur van om het even welke inrichting. Het toetsenbord is kleiner dan gebruikelijk omdat de F-toetsen en de pijltjestoetsen zijn weggelaten.

Waar normaal gesproken de keypad zit, zit nu een klein lcd-scherm. Wanneer dit lcd-scherm aangezet wordt is er een keus uit drie verschillende keuzemogelijkheden, te weten: nummerieke keypadmodus, mediamodus en MyEclipse modus.

Tevens heeft dit toetsenbord een trackball en een linker- en rechtermuisknop. Deze litetouch-toetsenbord van Mad Catz zal in de lente van dit jaar verkrijgbaar zijn in zowel een draadloze versie als een versie met snoer. De Eclipse gaat respectievelijk 90 euro en 70 euro kosten.