Op het eerste gezicht lijkt hij op een router, maar de Casio XJ-A255 Green Slim Projector is toch daadwerkelijk een projector. Het ziet er naar uit dat de projectorindustrie nu toch ook gezwicht is voor het adagium van 'dun is in'.

Deze projector is slechts 1,7 inch dik en weegt 2,3 kilogram. De Casio XJ-A255 Green Slim projector is niet alleen dun, maar is ook nog eens milieubewust. Hij is namelijk uitgerust met een kwikvrije hybride laser en een led-lichtbron. Hij is desalniettemin in staat om een helderheid van 3000 ANSI-lumens te produceren voor een resolutie van 1280 bij 800 pixels en een aspectratio van 16:10.

De lamp in deze projector gaat klaarblijkelijk zo'n 20.000 uur mee, zonder dat de projector hoeft af te koelen zodra hij uitgezet wordt. Tevens is hij voorzien van een usb-functie waarmee de projector ook zonder pc kan functioneren. Hij kan ook draadloos met vier computers tegelijkertijd communiceren. Wat de Casio XJ-A255 Green Slim Projector moet gaan kosten of wanneer deze projector verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.