Op de Consumer Electronics Show in Las Vegas introduceert Parrot de Parrot AR.Drone. De AR.Drone is een technologisch hoogstaande vliegende quadricopter waarmee het onder andere mogelijk is videospellen te spelen met behulp van augmented reality.

Deze augmented reality-technologie geeft de mogelijkheid tot het samensmelten van games en de echte wereld. De AR.Drone kan worden bestuurd door onder andere de iPhone en iPod touch en kan zowel binnen als buiten vliegreizen maken. Met streamingvideo kan er vanaf een scherm op de iPhone of iPod touch realtime worden meegekeken als piloot. Tegelijkertijd is het mogelijk deze streamingbeelden realtime te integreren met special effecten.

De basis van de AR. Drone vormt, buiten de elektronische componenten, twee camera's. De eerste camera meet de snelheid, de turbulentie en de windkracht. De tweede camera zit op de voorkant van de AR. Drone en laat op de iPhone de beelden zien die de piloot waarneemt. Of en wanneer hij in productie voor het grote publiek genomen zal worden is niet bekend.