RoyalTek zal volgend jaar de markt van picoprojectors willen veroveren. Het is de bedoeling dat de dochteronderneming van Quanta een vijftal picoprojectors zal gaan ontwikkelen.

Een van die vijf picoprojectors zal speciaal uitgerust worden met een digitale tv-functie, zodat hij direct kan inspelen op de behoeften van voetballiefhebbers tijdens de FIFA World Cup 2010. Het basismodel van deze picoprojectors zal evengoed de RPJ-2000 worden.

Deze broekzakvriendelijke picoprojector heeft 14 lumens, waardoor hij helderder is dan gebruikelijk is bij picoprojectors. Verder is hij onder andere voorzien van een led backlight van Osram, een grafische chipset van het Amerikaanse bedrijf Displaytech en Quanta's eigen ventilatorloze koelingstechnologie. Hij zal verkrijgbaar zijn in het wit of zwart.

De RPJ-2000 zal 220 euro gaan kosten. Wat de andere picoprojectors moeten gaan kosten is nog niet bekend. Royaltek verwacht in 2010 zo'n 60.000 picoprojectors te gaan verkopen. Als ze dat lukt wordt RoyalTek daarmee direct de grootste Taiwanese picoprojectorfabrikant.