De ICD Ultra tablet is hoogstwaarschijnlijk één van de dunste tabletcomputer die er momenteel op stapel staan. Deze tabletcomputer heeft een beeldscherm van 7 inch, maar het hoogtepunt van deze tablet is toch de NVIDIA Tegra T20 chip.

Hoogstwaarschijnlijk krijgt de ICD Ultra tablet een geïntegreerde 3G sim, zodat hij voortdurend verbinding kan maken. Zijn afmetingen zijn 186 bij 158 bij 18 millimeter. Het beeldscherm heeft een resolutie van 800 bij 480 of 1024 bij 600 pixels. Het besturingssysteem op deze tablet is de Android 2.0 Eclair.

Zijn opslagcapaciteit is 4GB met de mogelijkheid om die uit te breiden met een microSD-kaart. Hij heeft daarbij 512MB aan ramgeheugen. En verder is hij voorzien van wi-fi, bluetooth, een hdmi-uitgang, een accelerometer, een 3,5 millimeter koptelefoon ingang, een ambient lichtsensor en een 1,3-megapixel camera.

Het gerucht gaat dat de ICD Ultra tablet slechts 250 dollar (omgerekend zo'n 175 euro) gaat kosten, maar dat is niet met zekerheid te zeggen. Wanneer deze tabletcomputer verkrijgbaar moet zijn is ook nog niet bekend, buiten de tijdsaanduiding van ergens volgend jaar.