Sharp heeft dinsdag de DK-AP7N geïntroduceerd. Deze compacte en portable iPod docking stereosysteem is zeer handig voor onderweg. Het apparaat heeft, net als de iPod, een opvallend design en is eenvoudig open en dicht te klappen.

Muziek van de iPod kan met deze docking station van Sharp overal worden beluisterd zonder dat oordopjes nodig zijn. De DK-AP7N van Sharp is uitgerust met een uniek 2.1-speakersysteem, om precies te zijn: twee frontspeakers en een ingebouwde subwoofer.

Met een stroomvoorziening op batterijen en via de meegeleverde adapter, kan de DK-AP7N zowel thuis als op reis worden gebruikt. De iPod laadt automatisch op wanneer deze in het docking station wordt geplaatst.

De belangrijkste functies van deze docking station zijn via de afstandsbediening te bedienen. Het apparaat kan op vrijwel elke iPod-versie aangesloten worden dankzij de zes meegeleverde iPod-adapters. Ten slotte is het mogelijk met de video-uitgang foto’s en filmopnames rechtstreeks op de TV af te spelen.

De DK-AP7N is vanaf heden verkrijgbaar in zwart/wit of zwart/rood. Deze iPod docking station van Sharp heeft een adviesprijs van 90 euro.