De nieuwe projector van Projectiondesign heeft, dankzij zijn wqxga, een resolutie van 2560 bij 1600 pixels. De F35 heeft daarmee 78 procent meer pixels dan zijn tegenhanger met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels.

De F35 maakt gebruik van een DLP-chip die in principe de beschikking heeft over 4,1 miljoen spiegels (1 per pixel) om te bepalen hoe de afbeelding wordt weergegeven. Hoewel dit een verbluffend staaltje van techniek is, heeft de gewone consument er nog niet zoveel aan.

De resolutie van deze projector is namelijk zoveel verder dan de 1080p dat het een overkill betekent voor de meeste films die nu op de markt verkrijgbaar zijn. De F35 is daarom beter geschikt voor professionals die presentaties of beelden op bijvoorbeeld een beeldscherm van 30 inch willen tonen.

De F35 van Projectiondesign wordt in de tweede helft van volgend jaar verwacht. Wat deze projector moet gaan kosten is nog niet bekend. Het is hoogstwaarschijnlijk evengoed aan te raden om er nu alvast voor te gaan sparen.