De iPhone is hoogstwaarschijnlijk voor veel mensen het product van het jaar. Toch heeft dit apparaat enkele nadelen. Een van die nadelen is de grootte van zijn beeldscherm. Wie lang tuurt naar dat scherm begint vanzelf met zijn ogen te knijpen.

Hammacher heeft daar een oplossing voor bedacht. Hun iPod Video Enlarger and DVD Player heeft namelijk een update gekregen. Dit apparaat is een dvd-speler met beeldscherm, waarop niet alleen video's van de iPod Touch en Nano bekeken kunnen worden, maar nu ook van de iPhone.

De bewuste iPod of iPhone kan netjes binnen deze dvd-speler geplaatst worden, zodat hij uit zicht is wanneer er een video afgespeeld wordt. Het beeldscherm van dit apparaat is 9 inch met een resolutie van 480 bij 234 pixels.

De interne batterij gaat klaarblijkelijk zo'n drie uur mee. Naast de iPhone, iPod en dvd's kan hij ook video's afspelen via SD/MMC-kaarten of via usb. Hij is daarbij voorzien van een 3,5 millimeter koptelefooningang. De iPod Video Enlarger and DVD Player van Hammacher kost iets meer dan 200 euro.