Digitale fotolijsten zijn er in vele soorten en maten, maar een digitale fotolijst met Google's Android was tot voor kort niet verkrijgbaar. Parrot heeft daar nu verandering in gebracht. Het bedrijf komt met de eerste digitale fotolijst die voorzien is van Google's mobiele besturingssysteem.

De digitale fotolijst is ontworpen door Martin Szekely en heeft de naam Grande Specchio meegekregen. De Grande Specchio is niet alleen bijzonder omdat hij Android in zijn behuizing heeft zitten, hij is ook draadloos en kan bijvoorbeeld rss-feeds of weervoorspellingen ontvangen.

Het beeldscherm van deze digitale fotolijst is 10,4 inch. De Grande Specchio heeft een eigen persoonlijk e-mailadres waar foto's naartoe gestuurd kunnen worden. Ook is het mogelijk om foto's van sites als Fickr en Picasa op te halen.

Dankzij de aanwezige wi-fi, bluetooth en de standaard SD-kaart zijn er talloze manieren om foto's op deze digitale fotolijst te zetten. Al dit moois is echter niet goedkoop. De Grande Specchio van Parrot kost maar liefst 445 euro.