Kensington heeft onlangs een draadloze presenter met laseraanwijzer en geheugen gepresteerd. Het gaat hier om een gebruiksvriendelijke, ergonomisch ontworpen plug & play presenter met voldoende geheugen om honderden presentaties op te slaan en te delen.

De draadloze presenter met laseraanwijzer biedt alles wat een perfecte presentatie nodig heeft. Vier intuïtieve knoppen (slide vooruit, slide terug, scherm verbergen en laser), één plug & play draadloze ontvanger (geen extra stuurprogramma's vereist) en 1 GB solid-stategeheugen.

De draadloze ontvanger verdubbelt zo nodig de opslagruimte voor uw presentaties. Het opslaan van presentaties op de usb-ontvanger is de belichaming van de smart made simple-filosofie van Kensington. Door dit simpele idee kunnen presentatoren eenvoudig hun presentaties meenemen, hun presentaties vanaf de ontvanger opstarten en het bestand naderhand delen.

De 2.4Ghz draadloze ontvanger voorkomt niet alleen interferentie met andere draadloze apparatuur, maar kan ook veilig worden opgeborgen in de presenter wanneer deze niet wordt gebruikt. Wanneer de ontvanger is opgeborgen in de presenter wordt door een slimme aan/uitfunctie voorkomen dat er stroom wordt verbruikt, zodat tijdens de presentaties de batterij niet leeg raakt.

De presenter van Kensington werkt op een MAC OS besturingssysteem en op Windows en wordt geleverd met 2 x AAA-batterijen. Zijn winkelprijs is 60 euro.