Het is nog niet eens zo lang geleden dat een projector een semi-luxueus product was. Inmiddels zijn er al ontelbare betaalbare projectors op de markt. Dat ze nu goedkoop genoeg voor iedereen kunnen zijn bewijst bijvoorbeeld de Sharper Image Entertainment.

Uiteindelijk zoekt de normale consument niet meer dan een degelijke manier om dvd's op een groot scherm te bekijken of games te kunnen spelen. Dat is met de Sharper Image Entertainment Projector dan ook geen enkel probleem. Op de site van deze projector staat dat hij het best 6 feet (bijna 2 meter) van de muur kan staan voor het beste beeld.

De projector is gebruiksvriendelijk in die zin dat hij gemakkelijk te draaien en bij te stellen is. Tevens wordt hij geleverd met een afstandsbediening die onder andere het volume, het contrast en de kleur regelt.

Het enige nadeel aan deze projector is het feit dat hij niet eenvoudigweg op een computer kan worden aangesloten. Daar moet dan weer een speciale adapter voor worden aangeschaft. De Sharper Image Entertainment Projector kost 90 euro. De projector is vanaf 12 november verkrijgbaar.