De nieuwe Sitecom WL-351 Wireless Gigabit Router 300N X3 biedt maximale draadloze snelheden tot 300 Mbps en bekabelde snelheden tot 1000 Mbps. Deze router is daarmee ideaal voor high-speed internet.

De WL-351 Wireless Gigabit Router 300N X3 uit de Pure E-motion | X-series lijn met Internal High Performance Antenna technologie is bedoeld voor veeleisende toepassingen zoals hd-streaming, downloaden en gaming. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde WAN-LAN-throughput technologie.

De WL-351 is uitgerust met drie Internal High Performance antennes ter versterking van het bereik van het draadloze netwerk. De drie geïntegreerde antennes verminderen "dead spots" waar het draadloze signaal zwak is en garanderen uitgebreide dekking op alle verdiepingen van het huis en zelfs in de tuin.

Het is daarbij gemakkelijk om een beveiligd draadloos netwerk te creëren met slechts één druk op de knop en zonder software-installatie. De WL-351 Wireless Gigabit Router 300N X3 is vanaf nu verkrijgbaar. Deze router kost 80 euro.