Het is een zegen dat de mobiele telefoon iedereen altijd bereikbaar heeft gemaakt, maar er zijn ook momenten dat het even niet zo handig is om gebeld te worden. Denk alleen maar aan een toiletbezoek, vergaderingen of de nachtrust.

Het Blokkeer-je-telefoon Hoesje biedt een uitkomst. Stop simpelweg de mobiele telefoon in het hoesje en wereldwijd worden alle frequenties naar die telefoon geblokkeerd. Eventuele bellers worden direct doorverbonden naar de voicemail, wanneer die ingeschakeld is.

Het mobieltje begint direct weer te werken zodra hij uit het hoesje wordt gehaald. Een bijkomend voordeel van het Blokkeer-je-telefoon Hoesje is het feit dat het ook 'hacken' tegengaat, wanneer de mobiele telefoon mee op straat wordt genomen.

Het Blokkeer-je-telefoon Hoesje kost 10 euro. Het hoesje is alleen in zwart kunstleer verkrijgbaar. Zijn afmetingen zijn 104 bij 93 bij 4 millimeter, waardoor er praktisch elke mobiele inpast. Wie weet hoe zijn eigen smartphone aan en uit moet worden gezet kan die 10 euro natuurlijk sparen.