AMSTERDAM - Het Midland team van Christijan Albers is volop op zoek naar een tweede testrijder. Naast Thomas Biagi en Markus Winkelhock, geeft MF1 Racing nu ook de Belg Jeffrey Van Hooydonck een kans tijdens de komende wintertests in Jerez.

Midland heeft al twee Nederlanders in dienst, maar naast Christijan Albers en Nicky Pastorelli is het team nog op zoeken naar twee andere rijders. Eentje om te racen (hoogstwaarschijnlijk de Portugees Monteiro) en eentje om samen met Pastorelli het testwerk op zich te nemen. Dat gaf teambaas Kolles toe aan F1Racing.net. Vooral voor de positie als tweede testrijder zijn er heel wat kandidaten en MF1 wil deze graag allemaal testen.

Het team kondigde vorige week al aan de Italiaan Biagi en de Duitser Winckelhock een test te geven. Nu werd ook de Belg Van Hooydonck aan dat lijstje toegevoegd. Het feit dat Van Hooydonck's sponsor Metris een contract met MF1 Racing tekende heeft daar natuurlijk zeker iets mee te maken. Voor de Belg is het overigens zijn tweede test met een F1-wagen. Vorig jaar mocht hij al even een Minardi besturen.