Zaterdag 24 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Anne Heche

Politie-onderzoek naar ongeluk actrice Anne Heche is gestaakt

Het onderzoek naar het auto-ongeluk van Anne Heche is stopgezet, liet de politie van Los Angeles vlak na het overlijden van de 53-jarige actrice weten. Heche werd vrijdag officieel hersendood verklaard en is daarmee wettelijk gezien gestorven. De actrice ligt nog wel aan de beademing, omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.
Door onze nieuwsredactie

"Vanaf vandaag wordt er geen onderzoek meer gedaan in deze zaak", vertelde de politie aan NBC. "Alle informatie wordt vanwege formaliteiten opgeslagen en bewaard. Wanneer een persoon die wordt verdacht van een misdrijf overlijdt, zetten we het niet voort."

Heche liep vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade op en raakte in coma. Eerder werd er nog wel onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk, omdat er sporen van drugs in het bloed van Heche werden aangetroffen.

De actrice werd in de jaren tachtig bekend door haar rol in de soap Another World. Daarin was ze te zien tot en met 1992. Later speelde ze in films als Donnie Brasco (1997), Wag the Dog (1997) en Six Days Seven Nights (1998). Voor haar rol in de tv-film Gracie's Choice uit 2004 werd ze genomineerd voor een Emmy Award.

Beeld uit video: Luchtbeelden tonen plek van auto-ongeluk Anne Heche, actrice overleden0:48
Afspelen knop

Luchtbeelden tonen plek van auto-ongeluk Anne Heche, actrice overleden

Luchtbeelden tonen plek van auto-ongeluk Anne Heche, actrice overleden


Lees meer over:

Media en Cultuur

Aanbevolen artikelen