Dinsdag 27 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Anne Heche ligt in coma in het ziekenhuis na auto-ongeluk

Actrice Anne Heche ligt in coma in het ziekenhuis, nadat ze vrijdag met haar auto een woning in Los Angeles is ingereden. Dat heeft haar woordvoerder aan LA Times laten weten. Afgelopen weekend werd nog gemeld dat de situatie van Heche stabiel was.
Door onze entertainmentredactie

Kort na het ongeluk verloor de 53-jarige Amerikaanse actrice haar bewustzijn en raakte ze in een coma. Ze verkeert in kritieke toestand en heeft aanzienlijk longletsel, waarvoor ze aan de beademing moet. Ook heeft Heche brandwonden waaraan ze geopereerd moet worden.

De politie van Los Angeles doet onderzoek naar het ongeluk en heeft van de rechter toestemming gekregen om Heche bloed af te nemen. Zo kan vastgesteld worden of de actrice ten tijde van het ongeluk onder invloed was.

De politie heeft videomateriaal vrijgegeven waaruit blijkt dat Heche al schade had aangericht voordat ze met haar MINI Cooper het huis inreed en een grote brand veroorzaakte. Ze reed in op een garage onder een appartement, raakte bijna een voetganger en ramde een Jaguar, voordat ze het huis inreed.

Het kostte 59 brandweerlieden meer dan een uur om de woningbrand te blussen. De bewoner van het huis bleef ongedeerd.

Heche is niet aangehouden en er is geen aanklacht tegen haar ingediend.


Lees meer over:

Films & SeriesMedia en Cultuur

Aanbevolen artikelen