Vrijdag 7 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Toestand actrice Anne Heche is stabiel na auto-ongeluk

De toestand van Anne Heche is momenteel stabiel, meldt haar woordvoerder zaterdag aan People. De Amerikaanse actrice werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat ze met haar auto een woning was ingereden.
Door onze nieuwsredactie

"Haar familie en vrienden vragen jullie om voor haar te bidden en aan haar te denken. We hopen dat haar privacy wordt gerespecteerd in deze moeilijke tijd", zegt haar woordvoerder.

De 53-jarige actrice heeft brandwonden opgelopen en ligt aan de beademing, schrijft People. Volgens LA Times gaan de autoriteiten ervan uit dat Heche onder invloed was tijdens het incident. Er vielen geen andere gewonden.

De brandweer rukte vrijdagochtend (lokale tijd) met 59 medewerkers uit. De hulpdienst was meer dan een uur bezig om de woningbrand te blussen die door het ongeluk was uitgebroken.

Heche werd begin jaren negentig bekend als actrice in de soap Another World. Later speelde ze in films als Donnie Brasco, Six Days Seven Nights en Wag the Dog. Ook had ze rollen in televisieseries als The Brave, Chicago P.D. en Quantico.


Lees meer over:

Media en Cultuur

Aanbevolen artikelen