Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Deze week kregen we onder meer het einde van The Sinner voorgeschoteld en kunnen we beginnen aan een nieuw Snowpiercer-seizoen.

Series

The Sinner (seizoen 4)
Harry Ambrose (Bill Pullman) is eigenlijk met pensioen en viert vakantie met zijn vriendin Sonya (Jessica Hecht). Ze verblijven op een rustig visserseiland, maar de verdwijning van een jonge vrouw zet de boel op zijn kop. In dit allerlaatste seizoen van The Sinner schiet Harry nog één keer anderen te hulp. De voormalige detective ontrafelt een bizar mysterie, terwijl hij ook zijn eigen demonen moet temmen.

Bekijk hier de trailer van The Sinner seizoen 4
60
Bekijk hier de trailer van The Sinner seizoen 4

Snowpiercer (seizoen 3)
De postapocalyptische dramaserie Snowpiercer is weer begonnen op Netflix. We krijgen nu elke week een nieuwe aflevering. In Snowpiercer volgen we de enige overlevenden van een mondiale klimaatramp. Ze zitten vast in een rijdende trein: de enige manier om te ontsnappen aan de dodelijke vrieskou.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (seizoen 1)
Deze lange titel is een verwijzing naar de slecht ontvangen Netflix-thriller The Woman in the Window. In deze parodie volgen we de getraumatiseerde kunstenares Anna (Kristen Bell), die zichzelf opsloot en nu vooral naar de buren gluurt en wijntjes wegtikt. Ze raakt ervan overtuigd dat haar nieuwe charmante buurman een moordenaar is en gaat op onderzoek uit.

Bekijk hier de trailer van The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
151
Bekijk hier de trailer van The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

In From the Cold (seizoen 1)
In de spionagethriller In From the Cold moet de voormalige Russische spionne Jenny Franklin (Margarita Levieva), nu alleenstaande moeder, haar door de KGB gegeven superkrachten inzetten. Er duikt een mysterieuze moordenaar op die dezelfde krachten (gedaanteverwisseling) lijkt te bezitten en Jenny is de enige die de moordenaar kan stoppen.

All of Us Are Dead (seizoen 1)
De pleuris breekt uit op een Zuid-Koreaanse middelbare school wanneer scholieren opeens in zombies veranderen. De leerlingen die willen overleven moeten zich naar buiten zien te vechten, terwijl elke misstap al fataal kan zijn.

I Am Georgina (seizoen 1)
Maak kennis met Georgina Rodríguez. Moeder, influencer, zakenvrouw en partner van Cristiano Ronaldo. In deze realityserie geeft ze een inkijkje in haar jetsetleven.

Films

Wrong Turn (2021)
In deze horrorfilm leggen zes vrienden een bekende trektocht af, maar ze besluiten van de route af te dwalen. Dat hadden ze beter niet kunnen doen, want ze worden geconfronteerd met The Foundation: een moordlustige sekte die zich aangevallen voelt.

Home Team (2022)
Comedian Kevin James (bekend van The King of Queens) speelt de gevallen NFL-coach Sean Payton, die na een schorsing een jeugdfootballteam gaat coachen. Ondertussen probeert hij een hechtere band met zijn zoon te smeden. Deze familiecomedy is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Deze films en series verschenen deze week ook op Netflix:
The Little Soldier (1947)
Singles (1992)
My Father (2004)
Le sourire (1994)
Slice of Life (2002)
Spray of the Days (1968)
Les frères Soeur (2000)
I Am a Dancer (1972)
France société anonyme (1974)
Three Songs for Benazir (2021)
Neymar: The Perfect Chaos (seizoen 1)
Ada Dapper, wetenschapper (seizoen 1)
Aziz Ansari: Nightclub Comedian (2022)
Chosen (seizoen 1)
Dennou Coil (2007)
Incastrati (seizoen 1)
Feria: La luz más oscura (seizoen 1)
Angry Birds: Summer Madness (seizoen 1)
Love.net (2011)
Kapil Sharma: I'm Not Done Yet (2022)
The Orbital Children (seizoen 1)
Getting Curious with Jonathan Van Ness (seizoen 1)