Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Deze week is de grootste release het allerlaatste seizoen van Ricky Gervais' veelgeprezen serie After Life.

Series

After Life (seizoen 3)
Aan de dramady After Life, bedacht door Gervais, komt deze week een einde met de komst van seizoen 3. In deze laatste afleveringen duiken we weer in het leven van de lokale journalist Tony (Gervais), die na de dood van zijn vrouw een 'fuck alles'-mentaliteit aanneemt en anderen tot op het bot beledigt. Zijn warme, menselijke kant krijgt ook steeds meer ruimte en ondanks alle ellende bouwt hij ook nieuwe vriendschappen op.

Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van After Life
131
Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van After Life

Cheer (seizoen 2)
De docuserie Cheer, die een groep cheerleaders op het Navarro College in het Amerikaanse Corsicana volgt, was in 2020 een verrassende Netflix-hit. In seizoen 2 zien we opnieuw hoe coach Monica Aldama haar squad helpt - privé en op het veld. Ook is er aandacht voor de kindermisbruikzaak rond sporter Jerry Harris uit seizoen 1. Hij gaf toe dat hij minderjarige jongens suggestieve en seksueel getinte berichten stuurde.

Archive 81 (seizoen 1)
De mysterieuze miniserie Archive 81 - geproduceerd door The Conjuring-regisseur James Wan - draait om archivaris Dan Turner (Mamadou Athie). Hij moet een reeks beschadigde videobanden uit 1994 restaureren en stuit op het werk van de vermiste documentairemaker Melody (Dina Shibabi). Hij raakt betrokken bij haar onderzoek naar een demonische sekte en gaat op een gevaarlijke ontdekkingstocht.

Films

The House (2022)
De duistere comedy The House is een stop-motionverzameling van drie verschillende verhalen, geregisseerd door drie verschillende regisseurs. Wat de eigenzinnige verhalen gemeen hebben? Ze spelen zich allemaal af in en rondom hetzelfde mysterieuze huis. Met stemmen van onder anderen Matthew Goode, Miranda Richardson en Helena Bonham Carter.

Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie The House
160
Bekijk de trailer van de nieuwe Netflix-serie The House

Brazen (2022)
Alyssa Milano speelt in Brazen een bekende schrijver die ontdekt dat haar zus, een sm-webcamgirl, is vermoord. Ze gaat zelf op onderzoek uit én papt aan met haar buurman, die politieagent is en op de zaak wordt gezet. Deze thriller is gebaseerd op de roman van bestsellerauteur Nora Roberts.

Spider-Man: Homecoming (2017)
Een heel klein goedmakertje voor degenen die Spider-Man: No Way Home nét hebben gemist door de recentste bioscoopsluiting: Homecoming, de eerste solofilm van Tom Hollands Spider-Man, staat sinds deze week (weer) op Netflix. Hierin zien we hoe de onervaren Peter Parker voor het eerst op eigen superheldenbenen probeert te staan nadat hij een nieuw kostuum had gekregen van Tony Stark (Robert Downey Jr.). Hij bindt de strijd aan met de louche wapenhandelaar Vulture (Michael Keaton), maar dat gaat al snel helemaal mis.

Bekijk de trailer van Spider-Man: Homecoming
130
Bekijk de trailer van Spider-Man: Homecoming

Deze films en series verschenen deze week ook op Netflix

The Making of a King (1935)
Playing With Fire (2020)
Chandigarh Kare Aashiqui (2021)
Binti (2019)
Buurman & Buurman: Bakken en Grillen (2020)
Jak pokochalam gangstera (2021)
Newton's Cradle (seizoen 1)
The Journalist (seizoen 1)
Penyalin Cahaya (2022)
Yeh Kaali Kaali Ankhein (seizoen 1)
El Comediante (2021)
Riverdance: The Animated Adventure (2021)
Upgrade (2018)