Elke week breidt Netflix het aanbod verder uit met nieuwe series en films. Met deze week onder meer: het derde seizoen van Undercover en de films BlacKkKlansman en A Boy Called Christmas.

Series

Undercover (seizoen 3, aflevering 1)
Vanaf 21 november verschijnt elke zondag een nieuwe aflevering van het derde seizoen van Undercover. In dit seizoen komt drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) vrij uit de gevangenis en ziet hij hoe zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe bende. Hij doet er alles aan om zijn plek terug te krijgen.

Netflix deelt trailer van het derde seizoen van Undercover
114
Netflix deelt trailer van het derde seizoen van Undercover

True Story (seizoen 1)
Een wereldberoemde comedian zoekt wanhopig naar een uitweg, nadat een nacht in Philadelphia met zijn broer niet alleen zijn succes in gevaar heeft gebracht. De hoofdrol in True Story wordt gespeeld door de wereldberoemde comedian Kevin Hart.

Masters of the Universe: Revelation (seizoen 2)
De animatieserie Masters of the Universe: Revelation is een vervolg op de serie He-Man and the Masters of the Universe. De nieuwe serie richt zich op de onopgeloste verhaallijnen van de originele tv-serie uit 1983. Na de strijd die planeet Eternia heeft verwoest, moeten hoofdpersoon Teela en een onverwachte alliantie het eind van het universum voorkomen.

Super Crooks (seizoen 1)
Super Crooks is een animatieserie over - zoals de naam al doet vermoeden - een stel losgeslagen superschurken. Zij willen een laatste overval plegen op een meedogenloze misdadiger met superkrachten. Hoe gaat dat uitpakken?

Bekijk hier de trailer van Super Crooks
107
Bekijk hier de trailer van Super Crooks

F is for Family (seizoen 5)
Frank Murphy droomde er altijd van piloot te worden, maar werkt nu als bagageafhandelaar op een vliegveld. Ondertussen voedt hij met z'n vrouw hun drie kinderen op. Dit alles in de jaren zeventig, dus dat betekent een nogal vrije opvoeding, veel bier en tv.

Films

Bruised (2020)
Halle Berry houdt wel van een uitdaging: met Bruised maakt ze haar regiedebuut én neem ze de hoofdrol voor haar rekening. Ze speelt Justice, een aan lager wal geraakte MMA-vechter. Ze wil een comeback maken, maar dan duikt plotseling haar verloren zoon op en wordt ze geconfronteerd met haar verleden.

BlacKkKlansman (2018)
In deze op een waargebeurd verhaal geïnspireerde film van Spike Lee infiltreert de zwarte politieagent Ron Stallworth (John David Washington) de lokale afdeling van de Ku Klux Klan, met behulp van zijn joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver). Samen proberen ze te voorkomen dat de Ku Klux Klan de controle over de stad krijgt.

Bekijk hier de trailer van BlacKkKlansman
146
Bekijk hier de trailer van BlacKkKlansman

Transformers: Age of Extinction (2014)
De Autobots en Decepticons zijn vrijwel allemaal van de aarde verdwenen nadat ze eerder in de Transformer-filmreeks vervolgd werden door de overheid. Maar dan blijkt een beschadigde Optimus Prime gewoon in de garage van een automonteur te liggen. Er barst opnieuw een strijd los en deze keer voegen ook de Dinobots zich bij het gevecht.

Jack Reacher (2012)
Als er op een ochtend vijf mensen van grote afstand worden neergeschoten, wordt een ex-militair als verdachte opgepakt. Hij zegt maar één ding: zoek Jack Reacher. Jack (Tom Cruise) gaat op onderzoek uit en vraagt zich af of de man die is opgepakt wel echt schuldig is. Het vervolg, Jack Reacher: Never Go Back, is nu ook te zien op Netflix.

A Boy Called Christmas (2021)
Met deze film kun je alvast in de stemming komen voor de feestdagen. Nikolas gaat in het besneeuwde noorden op zoek naar zijn vermiste vader, vergezeld door een eigenwijs rendier en een muis als huisdier. Een magisch verhaal met onder anderen Michiel Huisman en de Britse grootheid Maggie Smith over de oorsprong van de Kerstman.

Bekijk hier de trailer van A Boy Called Christmas
77
Bekijk hier de trailer van A Boy Called Christmas

Deze films en series verschenen deze week ook op Netflix:

New World (seizoen 1, aflevering 1 & 2)
Las leyes de la frontera (2021)
Duda Razonable: Historia de dos secuestros (seizoen 1)
Jonas Brothers Family Roast (2021)
The Fastest (seizoen 1)
Selling Sunset (seizoen 4)
Robin Robin (2021)
Azzurri: Road to Wembley (2021)
Wafeltje en Mochi: Feestmaalfestijn (2021)
Pacific Rim Uprising (2018)
Light the Night (seizoen 1)
School of Chocolate (seizoen 1)
A Castle for Christmas (2021)
Dig Deeper: Das Verschwinden von Birgit Meier (seizoen 1)
Angèle (2021)
De Inspirator (2018)
Fröken Julie (2013)
Gouden Genen: Het geheim van Nederlandse springpaarden (2017)
Obstakels (2017)
Loikkarit (2017)
Springen (1986)
The Fox (2017)
The Penalty (2018)