Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week: het tweede seizoen van Locke & Key en een nieuwe vampierfilm.

Series

Locke & Key (seizoen 2)

De Locke-kinderen en hun magische sleutels keren terug voor het tweede seizoen van Netflix' nieuwe spookachtige mysteryhit Locke & Key. Ze nemen het weer op tegen de demoon Dodge die er dit keer, zoals kijkers van het eerste seizoen weten, heel anders uitziet. Gelukkig krijgen Kinsey, Tyler en Bodie hulp van nieuwe sleutels met bizarre krachten.

Cowboy Bebop (seizoen 1)

Volgende maand komt Netflix met een liveactionversie van de legendarische animeserie Cowboy Bebop. De originele serie uit 1998 staat sinds deze week online. Hierin volgen we een voormalige huurmoordenaar, een ex-agent, een oplichter, een jonge hacker én een hondje die proberen rond te komen als premiejagers in de ruimte.

Misfit: de serie (seizoen 1)

Na drie films is het nu tijd voor een Misfit-serie. Julia (Djamila) en haar muziekgroep werken aan een musical, maar het nieuwe boze schoolhoofd Agnes (Georgina Verbaan), een soort Doloris Umbridge, vindt dat maar tijdverspilling. Lukt het Julia om de musical alsnog te mogen spelen?

Sex, Love & Goop (seizoen 1)

Goop-goeroe Gwyneth Paltrow komt in de realityserie Sex, Love & Goop weer met een bups 'alternatieve behandelingen', dit keer op het gebied van seks. Samen met een stel coaches en sekstherapeuten leert ze koppels nieuwe manieren om seks te beleven.

Inside Job (deel 1)

De animatieserie Inside Job, van de makers van het veelgeprezen Gravity Falls, speelt zich af in een wereld waarin allerlei bizarre complotten waar zijn. Zo is de maanlanding nep en zijn hagedissenmensen echt. Het vreemde genie Reagan Ridley en haar collega's van een schimmige overheidsorganisatie proberen deze complotten binnenskamers te houden.

Insiders (seizoen 1)

In deze provocerende Spaanse realityserie, die wordt gepresenteerd door La casa de papel-actrice Najwa Nimri, denken twaalf nietsvermoedende deelnemers dat ze in de voorrondes van een programma zitten, maar in werkelijkheid zitten ze al in een programma. Ze worden gevolgd door 250 verborgen microfoons en zeventig verborgen camera's en er staat 100.000 euro op het spel.

Films

Night Teeth (2021)

Collegestudent Benny beunt bij als chauffeur en vervoert op een avond twee vrouwen die allerlei clubs in Los Angeles afgaan. Wanneer hij erachter komt dat deze twee vrouwen geheime vampiers zijn, die verwikkeld zijn in een oorlog tegen niet-vampiers, verandert zijn nacht in een bloeddorstige achtbaan en is hij zijn leven niet meer zeker.

Stuck Together (2021)

In deze hysterische Franse comedy leren de excentrieke bewoners van een flatgebouw elkaar noodgedwongen beter kennen wanneer ze nergens naartoe kunnen tijdens een van de coronalockdowns in Parijs. Rekening houden met elkaar gaat al snel mis wanneer iedereen onder hoogspanning staat.

Found (2021)

In de aangrijpende documentaire Found ontdekken drie geadopteerde Amerikaanse tieners, alle drie geboren in China, dat ze nichtjes zijn. Samen met hun gezinnen gaan ze naar China om hun biologische ouders te vinden.

Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn (2020)

DC-antiheldin Harley Quinn (Margot Robbie) verlaat haar psychopaat-ex Joker, maar wordt een doelwit. Ze voegt zich bij een team van vrouwelijke superhelden om zichzelf te beschermen én om een meedogenloze misdaadbaron (gespeeld door Ewan McGregor) uit te roeien.

Richard Jewell (2019)

Richard Jewell van Clint Eastwood vertelt het waargebeurde verhaal van de gelijknamige beveiligingsmedewerker (gespeeld door Paul Walter Hauser) die tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta alarm slaat nadat hij enkele bommen had gevonden. Vervolgens verandert hij snel van een held in een terrorist wanneer de FBI hem als verdachte ziet en de media erbovenop duiken.

Deze films en series verschenen ook op Netflix deze week:

17 oktober

Everybody Happy (2016)
In Kluis (1978)
Wildschut (1985)
Slachtvee (1979)

18 oktober

Achter de Wolken (2016)
Zaman (1983)
De Loteling (1974)
Gold Stars: The Story of the FIFA World Cup Tournaments (2021)

19 oktober

Gabby's Dollhouse (seizoen 3)
W Jak Morderstwo (2021)
Theo Von: Regular People (2021)
Punk in London (1977)
Our Nature (2018)
Margaret Thatcher: The Iron Lady (2012)
The Majestic Life of Queen Elizabeth II (2013)

21 oktober

Life's a Glitch with Julien Bam (seizoen 1)
Flip a Coin: ONE OK ROCK Documentary (2021)
Go! Go! Cory Carson (seizoen 6)
Komi Can't Communicate (seizoen 1)

22 oktober

Dynasty (seizoen 4)
The King's Affection (seizoen 1)
Adventure Beast (seizoen 1)
More than Blue: The Series (seizoen 1)
Little Big Mouth (2021)
Maya and the Three (seizoen 1)
The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea (seizoen 1)
Panihida (2012)
Image (2014)