Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week vijf seizoenen van de populaire sitcom Superstore en een nieuwe actiefilm met Bruce Willis.

Series

Superstore (seizoen 1 t/m 5)

De eerste vijf seizoenen van deze sitcom, waarin we de medewerkers van de enorme supermarkt Cloud 9 volgen, zijn nu op Netflix te zien. In de eerste aflevering zien we de eerste werkdag van vakkenvuller Jonah (Ben Feldman), die stiekem een oogje heeft op assistent-manager Amy.

Bekijk hier de trailer van Superstore
158
Bekijk hier de trailer van Superstore

Midnight Mass (seizoen 1)

Netflix brengt de kijkers alvast in de stemming voor Halloween met de psychologische horrorserie Midnight Mass, van de maker van The Haunting of Hill House. De komst van een mysterieuze priester brengt de bewoners van een klein eilandje in rep en roer.

Jaguar (seizoen 1)

In deze Netflix Original volgen we nazi-jagers in het Spanje van de jaren zestig. Na de Tweede Wereldoorlog zijn honderden nazi's naar Spanje gevlucht en hebben zij daar hun leven weer opgebouwd. Maar er is een groep Holocaust-overlevenden die dat niet zomaar accepteert en niet zal rusten voordat ze gerechtigheid hebben.

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan (seizoen 1)

Deze vierdelige documentaireserie onderzoekt de zaak van Billy Milligan, die in 1977 werd gearresteerd voor de beroving, ontvoering en verkrachting van drie vrouwen op de universiteit van Ohio. Toen hij werd opgepakt, gaf hij de schuld aan een van zijn 24 persoonlijkheden.

Bekijk hier de trailer van Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan
117
Bekijk hier de trailer van Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan

Chicago Party Aunt (seizoen 1)

In deze animatieserie volgen we Diane, een feestbeest en relschopper die liever nooit volwassen wordt. Het personage van Diane is ontstaan uit een Twitter-account en nu, vijf jaar later, heeft ze haar eigen serie.

Bangkok Breaking (seizoen 1)

In deze Thaise misdaadserie volgen we Wanchai. Hij is net aangekomen in Bangkok om te gaan werken bij de ambulancedienst en zo geld te verdienen om zijn arme gezin te ondersteunen. Al snel komt hij erachter dat er sprake is van een grote samenzwering in de stad. Met hulp van een journaliste probeert hij deze te ontrafelen.

Crime Stories: India Detectives (seizoen 1)

Crime Stories: India Detectives is een vierdelige true-crimeserie over agenten in Bangalore die vier verschillende zaken proberen op te lossen. Een harde en realistische kijk in het werk van de politie, maar ook in de donkere onderwereld van de stad: van mensenhandel en prostitutie, tot uitbuiting en voyeurisme.

Films

Out of Death (2021)

In de nieuwste film van Bruce Willis is de actieheld te zien als gepensioneerde politieagent die een vrouw helpt om uit handen van corrupte agenten te blijven.

The Starling (2021)

In deze komische dramafilm zien we Melissa McCarthy als een vrouw die na een vreselijke gebeurtenis in rouw is en huwelijksproblemen krijgt. Ze stort zich op het tuinieren, maar wordt daarbij steeds aangevallen door een spreeuw. Ze raakt geobsedeerd door de vogel en schakelt de hulp in van psychiater en dierenarts Larry.

Bekijk hier de trailer van The Starling
169
Bekijk hier de trailer van The Starling

The Father Who Moves Mountains (2021)

Een Roemeense film over de liefde van een vader voor zijn zoon. Als zijn zoon en diens vriendin vermist raken tijdens het beklimmen van een berg, houdt niks Mircea tegen om ze te gaan zoeken, ook al sneeuwt het hard en daalt de temperatuur elke minuut.

Je Suis Karl (2021)

De Duitse Maxi verliest haar familie door een terreuraanslag. Dan ontmoet ze Karl, die haar bevrijdt uit haar trauma en haar aanspoort om haar angst te overwinnen.

Bekijk hier de trailer van JE SUIS KARL
82
Bekijk hier de trailer van JE SUIS KARL

The Stronghold/BAC Nord (2021)

In 2021 heeft het noorden van Marseille de hoogste misdaadcijfers in Frankrijk. Agenten proberen de criminaliteit de kop in te drukken, passen hun werkwijzen aan en overtreden de regels als dat nodig is. Ze krijgen de kans een groot drugsnetwerk op te rollen, maar de grenzen vervagen als een informant een lastige eis stelt.

Deze films en series kwamen deze week ook op Netflix:

18 september:
Ankahi Kahaniya (2021)
Squid Game (seizoen 1)
Santa in Training (2019)

22 september:
Europe's Most Dangerous Man: Otto Skorzeny in Spain (2020)
Go! Go! Cory Carson: Chrissy Takes the Wheel (2021)
Army of Crime (2009)
Diary of a Country Priest (1951)
Forbidden Games (1952)
Les Adoptes (2011)
Rory O'Shea Was Here (2004)

24 september:
Confessions of an Invisible Girl (2021)
Intrusion (2021)
100 Millions Swimming (2017)
7 Days To Get Famous (2019)
A la puta strasse. 2º acto (2015)
An Evening With Matt Monro (2005)
We Are Pregnant (2016)
Formentera Lady (2018)
Waiting For Barcelona (2018)
Wall (2019)
Transfert (2018)