Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week de terugkeer van mega-hit Sex Education en een intiem portret van Michael Schumacher.

Series

Sex Education (seizoen 3)

In het derde seizoen van Netflix-megahit Sex Education pakken we de draad weer op met de ongemakkelijke scholier Otis (Asa Butterfield), beste vriend Eric (Ncuti Gatwa), moeder Jean (Gillian Anderson) en vriendin Maeve (Emma Mackey). Wanneer de school een nieuwe leiding krijgt, moeten Otis en zijn vrienden in actie komen.

Netflix deelt trailer van derde seizoen Sex Education
147
Netflix deelt trailer van derde seizoen Sex Education

Squid Game (seizoen 1)

In de Zuid-Koreaanse thrillerserie Squid Game strijden 456 mensen in een mysterieuze survivalcompetitie. Ze spelen kinderspelletjes als verstoppertje en daar staat dan een geldbedrag van 40 miljoen dollar (34,1 miljoen euro) tegenover. Dat klinkt onschuldig, maar slechts één iemand kan dat hele bedrag winnen. De verliezers overleven het spel niet.

Jack Whitehall: Travels with My Father (seizoen 5)

Comedian Jack Whitehall neemt zijn norse vader weer mee op sleeptouw in de realityreisserie Travels with My Father. De bijzondere reizen versterken hun band, ondanks al het ongemak tussendoor. Het seizoen dat deze week op Netflix kwam, waarin de heren Groot-Brittannië aandoen, is tevens het laatste seizoen.

Final Space (seizoen 3)

In deze geanimeerde comedy volgen we de bijzondere vriendschap tussen astronaut Gary Godspeed en een planetenverwoestende alien genaamd Mooncake. Ze nemen het op tegen de telekinetische slechterik Lord Commander.

He-Man and the Masters of the Universe (seizoen 1)

Netflix zette niet eens zo lang geleden een hele nieuwe Masters of the Universe-serie online: Revelation. Nu is er weer een nieuwe serie, in de vorm van He-Man and the Masters of the Universe. Deze is wat meer gericht op kinderen en heeft een 3D-animatiestijl.

Films

Schumacher (2021)

Netflix schetst met Schumacher een intiem portret van zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 Michael Schumacher, die in 2013 hersenletsel opliep bij een skiongeluk. Dat intieme zit 'm vooral in de medewerking van zijn familie, die ook in de documentaire is te zien. Zo komt zijn vrouw Corinna Schumacher uitgebreid aan het woord.

Nightbooks (2021)

In deze horrorfilm voor het hele gezin, die ook bekend staat als Boeken van de Nacht, wordt Alex ontvoerd door een gemene heks. Zij eist dat hij iedere avond een eng verhaal vertelt, maar de jonge schrijver heeft een writer's block en zijn schrift met eigen verhalen begint langzaam op te raken. Hij moet een manier vinden om te ontsnappen en zoekt hulp bij medegevangene Yasmin.

You vs. Wild: Out Cold (2021)

Survivalexpert Bear Grylls legt zijn lot weer in de handen van de kijkers met de interactieve film You vs. Wild: Out Cold. Nadat zijn vliegtuig is neergestort, kampt Grylls met geheugenverlies en heeft hij de hulp van de kijker nodig om de juiste keuzes te maken. Gaat hij eerst op zoek naar eten en drinken of een plek om te slapen? En wat is er gebeurd met de piloot van het vliegtuig?

Crawl (2019)

Florida wordt getroffen door een orkaan en alle bewoners van een klein dorpje moeten evacueren. Haley gaat op zoek naar haar vader en vindt hem gewond in zijn huis. Terwijl het water steeds hoger komt te staan, probeert zij haar vader te helpen, maar dan wordt Haley aangevallen door een bloeddorstige krokodil.

Bekijk hier de trailer van Crawl
133
Bekijk hier de trailer van Crawl

De Club van Lelijke Kinderen (2019)

In een dystopische toekomst is er geen ruimte meer voor lelijke kinderen. President Isimo wil ze het liefst allemaal opsluiten, maar de elfjarige Paul weet te ontsnappen en besluit terug te vechten. Als leider van de club van lelijke kinderen wordt hij een icoon en inspireert hij kinderen en volwassenen om in opstand te komen tegen president Isimo.

Bekijk hier de trailer van De Club van Lelijke Kinderen
129
Bekijk hier de trailer van De Club van Lelijke Kinderen

Skyscraper (2018)

Dwayne 'The Rock' Johnson speelt in deze spectaculaire actiefilm een veiligheidsdeskundige die de veiligheid in een moderne wolkenkrabber moet onderzoeken. Tijdens deze klus wordt de bovenste verdieping aangevallen door criminelen en breekt er een grote brand uit.

Bekijk hier de trailer van Skyscraper
90
Bekijk hier de trailer van Skyscraper

Deze titels verschenen deze week ook op Netflix:

14 september
A Call to Spy (2020)
Dead Donkeys Fear No Hyenas (2017)
Kalin and the Jail Team (2018)
The World's Most Amazing Vacation Rentals (seizoen 2)

15 september
The Circle USA (seizoen 3)
The Raiders of Atlantis (1983)
Nailed It! (seizoen 6)
Castle and Castle (seizoen 2)
Le Hasard et la Violence (1974)
Bonnie Prince Charlie (1948)
Le bourreau des coeurs (1983)
Catch Us If You Can (1965)
A Touch of Love (1969)
Cage of Gold (1950)
Brothers in Law (1957)
Cairo Road (1950)

16 september
Coach Carter (2005)
Men in Black (1997)
The Revenant (2015)
Along Came a Spider (2001)
Stardust (2007)
The Perfect Match (2016)
My Heroes Were Cowboys (2021)
Crank (2006)
Man on Fire (2004)

17 september
Keeping Up With the Kardashians (seizoen 6)
Chicago Party Aunt (seizoen 1)
The Stronghold (2017)
Ankahi Kahaniya (2021)
The Father Who Moves Mountain (2021)
BAC Nord (2020)