Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week: het afscheid van Lucifer, één van de grootste series van Netflix, en een huurmoordenaarsfilm met Michiel Huisman.

Series

Lucifer (seizoen 6)
Klaar voor het einde? In seizoen 6 van de hitserie Lucifer zwaaien we de duivel van Netflix uit. Toen we Lucifer Morningstar voor het laatst zagen, nam hij de plek van God in. Maar hij is nog lang niet klaar voor deze taak en lost liever misdaden op met detective Chloe Decker. De wereld kan echter niet zonder God en Lucifer moet zijn verantwoordelijkheid nemen.

Into the Night (seizoen 2)
De Belgische thrillerserie Into the Night draaide in het eerste seizoen om een groepje vliegtuigpassagiers dat op de vlucht sloeg voor de zon. Overal waar de zon opkwam, vielen doden. Seizoen 2 staat sinds deze week online en laat zien hoe het nu met de overlevenden gaat.

Countdown: Inspiration4 Mission To Space (eerste twee afleveringen seizoen 1)
Vier burgers de ruimte in sturen - dat is heel kort gezegd wat Inspiration4 op zijn eerste civiele ruimtemissie gaat doen. De niet-astronauten, onder leiding van miljardair Jared Isaacman, willen met deze missie geld ophalen voor een ziekenhuis gespecialiseerd in kinderkanker. Deze docu vertelt hun bijzondere verhaal en neemt je mee in de voorbereidingen van deze bizarre reis.

On the Verge (seizoen 1)
Een kok, een alleenstaande moeder, een erfgename én een werkzoekende worstelen in de dramedyserie On the Verge met liefde, werk en ook nog een midlifecrisis in het Los Angeles van voor de pandemie.

Films

Kate (2021)
Huurmoordenaar Kate (Mary Elizabeth Winstead) heeft nog maar een halve dag te leven wanneer iemand haar heeft vergiftigd. Ze zet Tokio op zijn kop en gebruikt haar laatste levensuren om degene te vinden die haar dood wil. Met rollen voor Woody Harrelson en Michiel Huisman.

Prey (2021)
Roman organiseert een vrijgezellenweekend samen met broer Albert en een stel vrienden. Ze gaan hiken in de wildernis, maar horen opeens schoten. Een jager, denken ze, maar nee: een mysterieuze schutter blijkt het op hen te hebben gemunt.

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali (2021)
Hoe sterk en belangrijk was de vriendschap tussen mensenrechtenactivist Malcolm X en bokslegende Muhammad Ali? Deze documentaire schijnt daar een licht op en laat ook zien dat niet iedereen even blij was met hun vriendschap. Tegenstanders waren bang dat de twee zwarte mannen veel te machtig zouden worden en zetten alles op alles om hen uit elkaar te drijven.

Untold: Breaking Point (2021)
Een nieuw deel in de sportdocureeks Untold, met deze keer het verhaal van de Amerikaanse tennisser Mardy Fish. Door heftige psychische problemen veranderde zijn leven zowel op als naast de baan.

JJ+E (2021)
De Zweedse tienerfilm JJ+E draait om Elisabeth en John-John. Ze wonen weliswaar in dezelfde stad, maar komen uit twee totaal verschillende werelden. Kan hun liefde de verschillen in klasse en cultuur overwinnen?

The Women and The Murderer (2021)
Nieuwe week, nieuwe true crime-docu. Netflix slaat weer toe met Les femmes et l'assassin, oftewel de vrouwen en de moordenaar. In deze docu zie je hoe seriemoordenaar Guy Georges kon worden gearresteerd door het moedige werk van twee vrouwen: de moeder van een slachtoffer en een politiechef.


Deze films en series kwamen deze week ook op Netflix


4 september
Night Wolf (2010)

7 september
De Octonauten gaan aan wal (seizoen 1)
Aura (2018)
School of the Damned (2019)

8 september
Les Roseaux Sauvages (1994)
Eagles Over London (1969)
Against the Wind (1948)
Black Mic-Mac (1988)
The Circle USA (seizoen 3)
Kid Cosmic (seizoen 2)

10 september
Metal Shop Masters (seizoen 1)
Firedrake the Silver Dragon (2020)
Try (2018)
Bananas!* (2009)
Big Boys Gone Bananas!* (2011)
Obarnata Elha (2006)