Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Met deze week onder meer het einde van Suits, het tweede seizoen van Sky Rojo en de terugkeer van een cultserie uit de jaren tachtig.

Series

Sky Rojo (seizoen 2)

Waar Coral, Wendy en Gina in het eerste seizoen van de Spaanse serie Sky Rojo (van La casa de papel-bedenker Álex Pina) op de vlucht sloegen, lijken in seizoen 2 de rollen omgedraaid: de vrouwen nemen de macht terug en gaan achter de handlangers van hun pooier aan.

Bekijk de trailer van het tweede seizoen Sky Rojo
114
Bekijk de trailer van het tweede seizoen Sky Rojo

Suits (seizoen 9)

In het laatste seizoen van advocatenserie Suits, dat al in 2019 in de VS werd uitgezonden, heeft Harvey Specter (Gabriel Macht) het enorm aan de stok met Faye Richardson (Denise Crosby). Faye neemt de leiding over het advocatenkantoor en maakt Harvey, Donna en de andere collega's het leven zuur. Met de komst van seizoen 9 zijn alle Suits-seizoenen nu te zien op Netflix.

Sexy Beasts (seizoen 1)

Combineer The Masked Singer en First Dates en je krijgt Sexy Beasts. In deze Netflix Original-datingserie wordt iedere kandidaat bedolven onder special effectsmake-up (er komen onder meer dolfijnen, duivels en aliens voorbij), zodat ze een diepere connectie ontwikkelen die verder gaat dan iemands uiterlijk.

The Movies That Made Us (seizoen 2)

De documentaireserie The Movies That Made Us duikt met acteurs, regisseurs en insiders in de wereld van iconische films. Hoe zijn ze tot stand gekomen? Waarom is deze film eigenlijk zo'n fenomeen? In seizoen 2 kom je meer te weten over Back to the Future, Pretty Woman, Jurassic Park en Forrest Gump.

Masters of the Universe: Revelation (deel 1)

Regisseur Kevin Smith, een superfan van He-Man, blaast de cultserie He-Man and the Masters of the Universe nieuw leven in. Deze superheldenserie, Masters of the Universe: Revelation, is een direct vervolg op de originele reeks uit de jaren tachtig. En ze zijn allemaal terug: van opperheld He-Man tot de iconische slechterik Skeletor (met de stem van Star Wars-legende Mark Hamill). Deel 1 staat sinds deze week online, deel 2 volgt later.

Films

This Is Personal (2019)

De documentaire This Is Personal volgt de strijd van activisten die miljoenen mensen op de been kregen om zich bij de Women's March in de Amerikaanse hoofdstad Washington te voegen. Die vond plaats na de inhuldiging van de Amerikaanse president Donald Trump in 2017.

Chernobyl 1986 (2021)

Brandweerman Alexey is herenigd met een verloren liefde en gaat met pensioen. De ramp in Tsjernobyl gooit roet in het eten. Alexey gaat samen met een team een levensgevaarlijke missie aan: bloedheet water wegsluizen uit een reservoir onder de brandende kernreactor.

Trollhunters: Rise of the Titans (2021)

De helden uit de Dreamworks-series Trollhunters, 3Below en Wizards bundelen in Rise of the Titans hun krachten in de strijd tegen een ultiem kwaad dat hun werelden wil overnemen.

Bekijk de trailer van Trollhunters: Rise Of The Titans
151
Bekijk de trailer van Trollhunters: Rise Of The Titans

Words Bubble Up Like Soda Pop (2021)

In de anime Words Bubble Up Like Soda Pop volgen we een verlegen jongen die communiceert via haiku's. Hij ontmoet een zelfverzekerd, energiek meisje waarmee hij een korte, maar magische zomer beleeft.

Blood Red Sky (2021)

Een zieke moeder en haar zoontje zitten in een vliegtuig dat wordt overgenomen door terroristen. Om haar zoontje te beschermen, laat de moeder het vampierachtige monster in zichzelf ontwaken - met alle dodelijke gevolgen van dien.

The Last Letter from Your Lover (2021)

De ambitieuze journaliste Ellie (Felicity Jones) ontdekt liefdesbrieven uit 1965, over een verboden romance. Ze duikt vol in het mysterieuze verhaal in het verleden, terwijl we in het heden zien hoe ze ook zélf in een onverwachte romance verwikkeld raakt.