Makers van een film over de laatste dagen van een in problemen geraakte rapper hebben besloten de titel aan te passen na kritiek van de broer van de in 2018 overleden rapper Mac Miller. Het bedrijf Rivulet Media laat in een verklaring aan E! News weten dat de film niet langer Good News zal heten.

Vorige week werd bekend dat rapper Machine Gun Kelly, onder zijn echte naam Colson Baker, de hoofdrol gaat spelen in een film over de laatste dagen van een getalenteerde jonge rapper. Alhoewel de producenten benadrukten dat het niet gaat om een biopic, lieten zij wel weten dat zij voor het verhaal inspiratie hadden gehaald uit de korte levens van artiesten als Mac Miller, Lil Peep, Pop Smoke and Juice Wrld.

Miller McCormick, de broer van Mac Miller, schreef op zijn Instagram Story een bericht dat vermoedelijk over de film met Machine Gun Kelly gaat. "Fuck you en fuck je film", reageert hij."Verander dan in ieder geval de titel." Good News is namelijk ook de titel van een single van Mac Miller die na zijn dood verscheen.

De productiemaatschappij achter het project liet in een verklaring weten online meer klachten te hebben gelezen en de titel aan te passen. "Onze film gaat over een fictionele muzikant. Het is geen biopic of een verhaal gebaseerd op het echte leven van een artiest. We realiseren ons dat de titel, die was bedoeld als een hommage aan Mac Miller en andere artiesten die te vroeg zijn gestorven, respectloos voelt. We hebben dat van veel mensen op sociale media gehoord en hebben geen moment getwijfeld om de titel aan te passen."