Videoland breidt het aanbod deze maand verder uit met verschillende films en series. Zo is er een strippende Jim Bakkum te zien, net als twee sportdocumentaires en een vers seizoen van realitysensatie Love Island UK.

Series

Nurses - seizoen 1
Nurses draait om de vijf jonge verpleegkundigen Ashley, Grace, Keon, Nazneen en Wolf die aan het begin van hun carrière staan. Ze beginnen met werken op de Eerste Hulp van het St. Mary's ziekenhuis in Toronto, Canada. De vijf vrouwen wijden hun levens aan het helpen van anderen, maar ondertussen zijn ze ook druk bezig om zichzelf te helpen.

Nurses seizoen 1 is vanaf 3 juli te zien op Videoland.

S.W.A.T. - seizoen 3

Het keiharde S.W.A.T.-team van Daniel 'Hondo' Harrelson komt in actie als de politie van LA om hulp schreeuwt. De voormalig marinier is loyaal aan zijn collega's in het blauw, maar ook aan 'de straat' en pleit voor wederzijds respect. De goedgetrainde leden uit Hondo's team nemen dagelijks risico's om levens te redden en misdaden op te lossen. In seizoen 3 voegt luitenant Piper Lynch zich toe aan het team en is er een terrorist die toeslaat met meerdere bomaanslagen.

S.W.A.T. seizoen 3 staat vanaf 3 juli op Videoland.

Like Me, I'm Famous - seizoen 1

In de nieuwe realityserie Like Me, I'm Famous strijden tien bekende influencers, samen goed voor meer dan twee miljoen volgers, tegen elkaar in een vervallen Frans kasteel. Wie tijdens de 'Like Me'-ceremonie rondom dit ultieme eliminatiespel de minste likes en de meeste zogeheten dislikes ontvangt, moet het kasteel verlaten en maakt geen kans meer op de hoofdprijs: een eigen Videoland-pilot.

Like Me, I'm Famous is vanaf 14 juli wekelijks te zien op Videoland.

The Hills: New Beginnings - seizoen 2

Romantische plottwists, zwangerschappen, echtscheidingen… een nieuwe portie realitydrama. Hollywoods meest iconische vriendengroep komt na een jaar in lockdown weer samen om verloren tijd in te halen. Kunnen ze omgaan met de schade die de coronapandemie heeft aangericht?

The Hills: New Beginnings seizoen 2 is vanaf 19 juli wekelijks te zien bij Videoland.

Love Island UK - seizoen 7
Wie na The Hills nog meer hysterische reality tot zich wil nemen, zit goed bij Videoland. De streamingdienst komt namelijk met het zevende seizoen van de Britse Love Island-reeks. Jonge singles verblijven in een chique Spaanse villa. Om daar te mogen blijven, moeten ze koppels vormen.

Love Island UK seizoen 7 is vanaf 21 juli dagelijks te zien bij Videoland.

FC Utrecht (2021)
Nu Nederland uit de race ligt op het EK, hoef je niet in een zwart gat te vallen. In de zesdelige documentaire FC Utrecht geven spelers, staf, de directie en de markante eigenaar van de club, Frans van Seumeren, ter ere van het vijftigjarige bestaan een bijzondere inkijk in de club en zijn ambities.

FC Utrecht staat vanaf 20 juli op Videoland.

Films

Onze Jongens in Miami (2020)
Jim Bakkum en zijn strippervrienden zijn terug in Onze Jongens in Miami. Jorrit (Bakkum) is weer single en daarom besluit hij samen met zijn beste vriend Bas (Martijn Fischer) een stripclub te openen in Miami. Uiteraard kan Thijs (Juvat Westendorp) daar ook niet bij ontbreken. Ze moeten alleen flink aan de bak, want de wasbordjesconcurrentie in de Verenigde Staten blijkt moordend.

Bekijk hier de trailer van Onze Jongens in Miami
117
Bekijk hier de trailer van Onze Jongens in Miami

Onze Jongens in Miami staat vanaf 10 juli op Videoland.

Churandy Martina (2021)
Deze documentaire volgt Churandy Martina in de aanloop naar zijn vijfde en laatste Olympische Spelen en ook de andere kant van de medaille van het leven van een topsporter komt aan bod. Hoe vergaat het de 36-jarige Churandy in Nederland, ver weg van zijn gezin en familie die op Curaçao wonen en die hij al jaren moet missen?

De documentaire over Churandy Martina staat vanaf 23 juli op Videoland.

Vals (2019)
In de boekverfilming Vals gaan vriendinnen Kim (Romy Gevers), Abby (Abbey Hoes), Feline (Holly Mae Brood) en Pippa (Olivia Lonsdale) naar een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Dit meidenweekend verandert al snel in een horrorweekend, wanneer Feline opeens verdwijnt en het erop lijkt dat iemand op hen jaagt.

Vals staat vanaf 25 juli op Videoland.

Dit verschijnt ook op Videoland in juli

9 juli: Woezel & Pip: De Vriendjesclub - seizoen 3
24 juli: Strike a Pose (2016)