Nog eens vier acteurs die in serie Sex and the City te zien waren, hebben ook getekend voor een rol in reboot And Just Like That. De acteurs die de rollen van Stanford Blatch, Steve Brady, Harry Goldenblatt en Anthony Marentino vertolkten, doen dat in de nieuwe show opnieuw.

De vier karakters worden opnieuw gespeeld door Willie Garson, David Eigenberg, Evan Handler en Mario Cantone. Eerder werd al bekend dat twee andere mannelijke acteurs uit Sex and the City te zien zullen zijn in de serie: Chris Noth kruipt weer in de huid van Big en John Corbett speelt opnieuw de rol van Aidan Shaw.

And Just Like That draait om drie van de vier hoofdpersonen uit Sex and the City: Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis). Actrice Kim Cattrall, die in de serie over het leven van vier vrouwen in New York Samantha Jones speelde, heeft bedankt voor een rol in de serie. Er worden tien afleveringen van dertig minuten per stuk gemaakt. De opnames beginnen deze zomer in New York.