Elke week breidt Netflix het aanbod uit met nieuwe series en films. Deze week zien we onder andere het laatste Castlevania-seizoen en de Undercover-prequel Ferry.

Series

Castlevania (seizoen 4)

Seizoen 4 van Castlevania is het laatste seizoen. In deze show, gebaseerd op de bekende gamereeks, probeert vampierjager Trevor Belmont (Richard Armitage) een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten.

Love, Death & Robots (seizoen 2)

Scifi, comedy, fantasy, horror: de animatiereeks Love, Death & Robots schiet alle kanten op.

Haunted (seizoen 3)

In Haunted vertellen gewone mensen angstaanjagende, waargebeurde verhalen. Geesten, een demonische kat, verborgen kamers: je kunt het zo gek niet bedenken of mensen zeggen het gezien te hebben. De verhalen worden ook nagespeeld door middel van reconstructies.

Haunted seizoen 3
82
Haunted seizoen 3

Move to Heaven (seizoen 1)

In de Koreaanse serie Move to Heaven volgen we Geu-Roo, een jongen met Asperger. Hij werkt als traumareiniger. Dat is iemand die de achtergelaten spullen van een overledene doorzoekt om zo dingen, zoals verborgen boodschappen, te kunnen reconstrueren voor de nabestaanden. Het leven van Geu-Roo verandert enorm wanneer zijn oom plots voor de deur staat.

Money, Explained (seizoen 1)

De bekende documiniseriereeks Explained kwam deze week met een geldspecial. In vijf afleveringen nemen de makers je mee in de wereld van creditcards, casino's, zwendelaars en studieleningen.

The Upshaws (seizoen 1)

In The Upshaws volgen we vader Bennie en zijn kinderen, vriendin Regina en haar zus Lucretia, die niet snapt waarom Regina nog samen is met Bennie. Producenten Mike Epps (Bennie) en Wanda Sykes (Lucretia) spelen ook de hoofdrollen.

Deze series verschenen deze week ook op Netflix:

- Vincenzo
(seizoen 1)
- Kapp to Cape
(seizoen 1)
- The Start Up
(seizoen 1)
- The Heroic Legend of Arslan
(seizoen 1)
- Halston
(seizoen 1)


Films

The Woman in the Window (2021)

New Yorker Anna Fox (Amy Adams), die met pleinvrees kampt, begint haar nieuwe buren te bespioneren. Ze ziet een brute, angstaanjagende misdaad gebeuren. Eén probleem: niemand lijkt haar te geloven.

Ferry (2021)

Hoe hebben drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers) en Danielle (Elise Schaap) uit Netflix-hitserie Undercover elkaar ontmoet? Hoe groeide Fer uit tot zo'n genadeloze xtc-chapo? Vragen die deze prequelfilm gaat beantwoorden. Zelfs interessant voor mensen die nog nooit Undercover hebben gekeken, zo kun je in deze Ferry-review lezen.

Netflix deelt trailer van Undercover-prequel Ferry
65
Netflix deelt trailer van Undercover-prequel Ferry

Oxygène (2021)

In de claustrofobische scifi-thriller Oxygène volgen we een vrouw die ontwaakt in een kleine afgesloten ruimte zónder dat ze weet wie ze is of hoe ze daar terecht is gekomen. En dan raakt haar zuurstof ook langzaam op. Haar enige gezelschap? De stem van het computerprogramma MILO.

I Am All Girls (2021)

Een meedogenloze rechercheur en een moordenaar zijn natuurlijke aartsvijanden, maar in I Am All Girls slaan ze de handen noodgedwongen ineen. De reden? Ze hebben een gezamenlijk doel: het ontmantelen van een machtig kinderhandelsyndicaat.

Super Me (2021)

In deze Chinese fantasyfilm volgen we een filmschrijver met writer's block. Hij wordt tijdens zijn slaap constant opgejaagd door een demoon, maar komt er dan achter dat hij voorwerpen en scenario's uit zijn dromen naar de echte wereld kan brengen. Deze nieuwe kracht stort hem in een échte nachtmerrie.

Deze films verschenen deze week ook op Netflix:

- Jungle Beat: The Movie
(2020)
- Das schaurige haus
(2020)
- Dance Of The Forty One
(2020)
- Arianna
(2015)
- Unrest
(2006)
- Mijn bijzonder rare week met Tess
(2019)
- Illegal Woman
(2020)
- De Magische Poort
(2020)
- The Outlaw and His Wife
(1918)
- It's Never Too Late
(1956)
- Song of the Scarlet Flower
(1919)
- Prästen Som Slog Knockout
(1943)
- Bob Wilson's Life & Death oof Marina Abramovic
(2012)
- Se Non Avessi Più te
(1965)
- Romolo e Remo
(1961)
- Duisburg - Linea Di Sangue
(2019)
- Squadra Antifurto
(1976)
- Non son degno di te
(1965)
- Lisa dagli occhi blu
(1969)
- Mi vedrai tornare
(1966)
- Pensando a te
(1969)
- Sunset in Naples
(1956)
- The Treasure of San Gennaro
(1966)
- Questi Giorni
(2016)
- Roxanne Lowit Magic Moments
(2016)
- Lowriders
(2016)
- Don't Be Bad
(2015)
- Perdono
(1966)
- Rita, la figlia americana
(1965)
- Rita the Mosquito
(1966)
- S is for Stanley
(2016)
- In un posto bellissimo
(2015)
- In Ginocchio da te
(1964)
- Speed Cross
(1980)
- Storia di fifa e di coltello - Er seguito d'er più
(1972)
- La Macchinazione
(2016)

Ben je benieuwd welke series en films je nog meer kunt verwachten deze maand? Dit zijn de nieuwe Netflix-releases van mei.